Welkom op onze website.

Als transportbedrijf zijn wij actief in het transporteren van goederen maar ook het verplaatsen van materialen zonder dat daar transport bij nodig is, Wij transporteren nagenoeg alles wat op onze vrachtwagens met open laadbak past. Ons uitgebreide wagenpark bestaat uit drie vrachtwagens welke zijn voorzien van laad- en loskranen waarmee we van 40 ton/meter tot maar liefst 80 ton/meter kunnen hijsen. Hiermee bieden wij een complete oplossing voor bedrijven maar uiteraard ook voor particuliere klanten.

Enige tijd geleden hebben wij ons wagenpark aangevuld met een DAF CF met containersysteem. Met behulp van dit kabelsysteem kunnen wij containerbakken, welke bedoeld zijn voor het kabelsysteem, eenvoudig op- en afzetten. 

Wij vernieuwen ons wagenpark continu zodat wij aan de nieuwste milieu-eisen voldoen, zo hebben wij in 2019 en in 2021 nog twee van onze vrachtwagens vernieuwd. Hierdoor is het voor ons ook mogelijk om in gebieden te komen waar dit een vereiste is zoals de binnenstad van Amsterdam en op de Maasvlakte.

Uiteraard verzorgen graag uw transport- en hijswerkzaamheden in Nederland maar ook van en naar het buitenland is geen enkel probleem. In diverse landen zijn wij al geweest zoals Frankrijk, Spanje, Engeland, Duitsland, BelgiĆ« en Luxemburg. 

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het transporteren van boten, containers en het hijsen van glas en dakplaten met behulp van onze glaszuiger, grote ramen zijn tot op grote hoogte en lastige plaatsen mogelijk! Naast het transport kunt u bij ons terecht voor de huur van opslagcontainers en bouwketen. Verder hebben wij de beschikking over een botenstalling waar boten gedurende de wintermaanden veilig en droog binnen staan.

Bent u benieuwd of wij ook uw transport kunnen verzorgen? Neem gerust vrijblijvend contact op met Peter de Dood voor meer informatie. 06-53392041